مرجع دانلود پایان نامه , مقاله و تحقیق های دانشجویی و دانش آموزی

دسته بندی محصولات

اطلاعیه فروشگاه

کلیه محصولات موجود در این فروشگاه ، به صورت کاملاً اختصاصی بوده و از همکاران عزیز و گرامی تقاضامندیم از انتشار آن ها بدون ذکر منبع خودداری نمایند. بانک بسیار کاملی از پایان نامه ، مقاله و تحقیق های دانشجویی و دانش آموزی در آرشیو ما موجود می باشد. در صورتی که موفق به پیدا کردن مقاله مورد نظر خود نشدید ، جهت سفارش پایان نامه ، مقاله و تحقیق ، با شماره تماس 09107604121 و یا آدرس ایمیل cn.psgd@gmail.com ارتباط برقرار نمائید.

مراحل تولید شیر

مراحل تولید شیر عنوان: مراحل تولید شیر قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 11 این تحقیق در مورد شیر بوده و مراحل کامل تولید آن را در کارخانه مورد بررسی قرار می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه شير محصولي است كه از دوشيدن كامل و بلا انقطاع يك پستاندار بدست مي آيد و بايد كاملا بهداشتي جمع آوري شده، سالم و عاري از كل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,800 تومان

انواع ویتامین ها

انواع ویتامین ها عنوان: انواع ویتامین ها قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 44 این تحقیق در مورد ویتامین ها بوده و انواع ، فواید ، عوارض ، علل کمبود و منبع موجود بودن آن ها را مورد بررسی قرار می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه ويتامين‌ها نقش حياتي براي سلامت انسان داشته و وجود آنها در بدن براي ادامه بقا لازم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,800 تومان

قهوه ای شدن مواد غذایی

قهوه ای شدن مواد غذایی عنوان: قهوه ای شدن مواد غذایی قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 18 این تحقیق در مورد قهوه ای شدن مواد غذایی بوده و به بررسی انواع قهوه ای شدن ، دلایل و جلوگیری از آن ها می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه قهوه اي شدن غذا متداول بوده كه در طول پردازش و ذخيره سازي و مخصوصاً در طول توليد محصولات ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان

انواع آرد و فرآیند تولید آن

انواع آرد و فرآیند تولید آن عنوان: انواع آرد و فرآیند تولید آن قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 11 این تحقیق در مورد آرد بوده و تاریخچه ، کاربرد و فرآیند تولید آن را بررسی می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,600 تومان

بستنی و بیماری های آن

بستنی و بیماری های آن عنوان: بستنی و بیماری های آن قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 33 این تحقیق در مورد بستنی بوده و به طور جامع و کامل ، تاریخچه ی بستنی و انواع میکروب ها و بیماری هایی که از طریق مصرف بستنی منتقل می شود را بررسی می نماید. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی ، زیست شناسی و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد. مقدمه بستنی نوعی دسر منجمد است، که با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,600 تومان

فرآورده های لبنی سرگل

فرآورده های لبنی سرگل عنوان: فرآورده های لبنی سرگل قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 17 این تحقیق در مورد فرآورده های لبنی سرگل بوده و به معرفی محصولات و روند تولید آن ها در شرکت لبنیات سرگل می پردازد. این تحقیق به دانشجویان رشته های صنایع غذایی ، کشاورزی ، زراعت و دیگر رشته های مرتبط با آن پیشنهاد می گردد. مقدمه فراورده های لبنی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که همگی از شیر تولید ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های لبنی ترسکا

گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های لبنی ترسکا عنوان: گزارش کارآموزی «بازدید از کارخانه فرآورده های لبنی ترسکا » قالب بندی: WORD تعداد صفحات: 63 این پروژه ، گزارش کارآموزی و بازدید از کارخانه ی ترسکا واقع در استان مازندران می باشد. این کارخانه در حیطه ی تولید فرآورده های لبنی در حال کار می باشد. در این پروژه پس از معرفی تاریخچه ی شرکت ، به روش تولید لبنیات و سیاست های آتی شرکت به طور مفصل پردا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,400 تومان
تعداد صفحه(1):